• تاریخ انتشار : 1399/02/29 - 09:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1165
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اقدامات پیشگیری از کرونا

پاسخ به پرسش علایم ابتلا به کووید 19 در کودکان چیست؛ آیا گیجی و ناتوانی کودکان هنگام بیدار شدن از خواب از علایم ابتلا است

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای (پاسخ به پرسش آیا علایم ابتلا به کووید 19 در کودکان چیست/ آیا گیجی و ناتوانی کودکان هنگام بیدار شدن از خواب از علایم ابتلا است) را منتشر کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، والدین همیشه مراقب و نگران سلامتی فرزندان خود هستند. در همه گیری کووید 19 این سوال مطرح شده است که اگر کودکان به ویروس کرونا مبتلا شوند چه علایمی را نشان می دهند و آیا گیجی و ناتوانی در بیدار شدن کودکان از خواب از علایم ابتلا است؟
در بیشتر مطالعات، سن شروع بیماری در کودکان از 1.5 ماه تا 17 سال گزارش شده است كه بیشتر این کودکان بیمار، ارتباط نزدیكی با افراد آلوده به ویروس داشته اند. همچنین مطالعه انجام شده بر روی اطلاعات افراد مبتلا به ویروس کرونا  نشان می دهد که یک درصد از این افراد زیر 10 سال بوده اند. كودكان آلوده ممكن است بدون علامت باشند يا علایم تب، سرفه خشك و خستگي را نشان دهند. تعداد معدودي از آنها علائم تنفسي فوقاني از جمله گرفتگی و آبریزش بيني داشتند. در برخی از کودکان مبتلا، علائم گوارشی از جمله ناراحتی در شکم، حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال گزارش شده است. در مطالعه ای دیگر، 80 درصد کودکان سابقه تماس با افراد مبتلا یا سفر به مناطق پرخطر را داشته اند و شایع ترین علامت ابتلا در این کودکان، تب 80 درصد، سرفه 60 درصد، گلودرد 40 درصد، گرفتگی بینی 30 درصد و عطسه و آبریزش بینی 20 درصد بوده است. در مطالعه ای نیز بیان شده است که معمولا کودکان مبتلا بدون علامت هستند و در صورت علامتدار بودن بیشتر علائم تب و سرفه را نشان می دهند. 
با توجه به شواهد موجود، کودکان مبتلا به کووید 19 معمولا بدون علامت هستند و در صورت علامت دار شدن، علایم مختلفی از جمله تب و سرفه از خود نشان می دهند. در برخی موارد، علاوه بر علایم تنفسی، علایم گوارشی مانند حالت تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال را نیز نشان می دهند. در بررسی های انجام شده، در برخی مطالعات خستگی نیز جزو علایم بیان شده است اما گیجی و ناتوانی در بیدار شدن کودکان از خواب صراحتا بیان نشده است. با توجه به اینکه در منابع ذکر شده است که اکثر کودکان بیمار، سابقه تماس با افراد مبتلا یا سفر به مناطق پر خطر از نظر ویروس کرونا را داشته اند، توصیه می شود در این دوران از سفر به مناطق پرخطر پرهیز شود و کودکان از افراد مبتلا یا مشکوک به بیماری دور نگه داشته شوند.

 

  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS,اخبار ,روشنگری و پاسخ به شایعات
  • کد خبر : 156358
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *